Kuinka maksaa ostettu palvelu

Palvelun tilaaminen on yksinkertaista. Kun olet löytänyt etsimäsi sinun kannattaa ensimmäisenä kirjautua sisään tai rekisteröityä. Vain rekisteröidyt jäsenet voivat ostaa kauttamme palveluita. Suuntaa siis ensimmäisenä ”Kirjaudu sisään kohtaan”, jonka löydät verkkosivun ylälaidasta  merkin takaa.

Seuraavaksi klikkaa palveluntarjoajan profiilikuvaa ja pääset katsomaan hänen tarjoamiaan palveluita.

Etsi haluamasi palvelu listalta ja klikkaa sitä. Näin saat esille kyseisen palvelun lisätiedot ja pääset halutessasi esittämään kysymyksiä aiheeseen liittyen suoraan palveluntarjoajalle.

Löydät myös muiden jättämiä palautteita palveluntarjoajasta. Muista myös itse käydä jättämässä palautetta kun työ on tehty. Selaamalla alaspäin, näet kohdat jossa voit laittaa viestiä ja ostaa palvelun.

Tässä vaiheessa on hyvä sopia viestillä palvelun yksityiskohdista. Kuten aikataulusta ja mahdollisista muista työhän liittyvistä asioista. Klikkaa siis ensimmäisenä ”Lähetä viesti” painiketta ja pääset kirjoittamaan yksityisviestin.

Kun olet sopinut yksityiskohdista, klikkaa profiilin ”Osta nyt” painiketta. Pääset täyttämään sinun yhteystietosi sekä maksamaan varausmaksun.
Sitoutumalla varausmaksuun, pyrimme välttämään mahdolliset alustan väärinkäytökset eikä yrittäjille koituisi aiheettomia tilauksia.

Maksu tapahtuu turvallisesti verkossa. Maksunvälittäjänä toimii Stripe. Voit halutessasi käydä tutustumassa maksunvälittäjään osoitteessa https://stripe.com/en-fi. Palvelu on 100% luotettava. Mikäli haluat maksaa varausmaksun jollain muulla tavoin, olethan yhteydessä s.postilla info@workify.fi.

Noniin, jatketaan. Kun olet maksanut tilauksesi varausmaksun, sinulle avautuu seuraavanlainen ikkuna. Tässä on yhteenvetosi tilauksesta.

Halutessasi voit mennä omaan profiiliin katsomaan tilauksesi edistymistä. Voit lähettää vielä viestiä palveluntarjoajalle maksun jälkeen mikäli sinulle tulee vielä jotain mieleen mitä unohtui aluksi kertoa. Löydät yhteenvedon oman profiilisi ”Tilaukset” Kohdasta.

Klikkaa tilauksen ”Katso” kohtaa ja pääset lähettämään viestiä ja tarkastelemaan yhteenvetoa vielä uudelleen.

Täältä voit lähettää viestiä palveluntarjoajalle. Voit myös riitauttaa tilauksen tai merkata työn jo tehdyksi tätä kautta.
⚫Työtä ei ole tarvetta merkata valmiiksi vielä tässä vaiheessa.
⚫Työn riitautuksesta enempi siitä koskevassa kirjoituksessa. Muista kuitenkin aina ensisijaisesti olla yhteydessä palveluntuottajaan ja pyri pääsemään keskustelemalla parhaaseen lopputulokseen.

Kiitos kun luit ohjeet huolella läpi. Mikäli sinulla herää kysyttävää voit kirjoittaa kysymyksen kommentteihin tai lähettää viestiä info@workify.fi

Haluamme ystävällisesti muistuttaa teitä tutustumaan verkkosivustomme Tietosuojaan ja Käyttöehtoihin, jotka löytyvät sivun alalaidasta.

Yksityisyytenne on meille tärkeä, ja haluamme varmistaa, että olette täysin perillä siitä, miten käsittelemme tietojanne ja mitä odottaa käyttäessänne palveluitamme.

Kommentit

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kirjaudu sisään

Rekisteröidy

Palauta salasana

Anna käyttäjänimesi tai sähköpostiosoitteesi, saat linkin uuden salasanan luomiseen sähköpostitse.