Tässä on ohjeet kuinka jättää työpyyntö verkkosivustolle

Löydät verkkosivun oikeasta ylälaidasta symbolin joka kuvastaa ilmoitusta, keltaisen + merkin vieressä. Klikkaa siitä ja pääset joko kirjautumaan tai rekisteröitymään palveluun. Huomaa, että vain rekisteröidyt jäsenet voivat jättää työpyyntöjä.

Tämän jälkeen sinua pyydetään joko kirjautumaan tai rekisteröitymään alustalle. Mikäli olet aikaisemmin rekisteröitynyt kirjaudu sisään. Muutoin klikkaa sinisellä näkyvää ”Rekisteröidy” tekstiä.

Kun olet rekisteröitynyt alustalle, sinulle avautuu ikkuna, jossa pääset täyttämään työpyynnön yksityiskohdat. Voit halutessa liittää myös kuvan.
Otsikko” kohtaan kirjoita lyhyt kuvaus tehtävästä työstä. Esimerkiksi ”Huonekalun kasaus”, ”Renkaan vaihto”, ”Asunnon siivous”, ”Seinän maalaus”.
Budjetti” kohtaan kirjoita summa jonka olet valmis maksamaan työstä. palveluntarjoajat voivat lähettää sinulle tarjouksia jotka voit hyväksyä muutamalla klikkauksella.
Pyynnön vanhentumispäivä” tarkoittaa mihin mennessä työpyyntö umpeutuu eikä uusia tarjouksia enää voi vastaanottaa.
Ajankohta” kohtaan voit laittaa mihin ajankohtaan haluat että työ tehdään. Esimerkiksi jos haluat, että siivooja käy työpäiväsi aikana niin voit valita sen mukaisesti.

Kuvaus” kohtaan on hyvä laittaa mahdollisimman tarkka kuvaus tehtävästä työstä. Näin varmistat realistisen tarjouksen ammattilaiselta ja molemmat välttää ikäviltä yllätyksiltä työhän liittyen. Kerro siis lyhyesti ja ytimekkäästi mitä haluat tehtävän.
Viimeiseksi klikkaa ”Jätä työpyyntö” painiketta.

Tämän jälkeen saat sähköpostiisi vahvistuksen kun ilmoitus on tarkistettu ja julkaistu. Klikkaa seuraavaksi kohtaa ”Oma tili

Nyt pääset täydentämään oman profiilisi loppuun klikkaamalla ”Palaa Oma Tili-sivulle”. Voit lisätä myös profiilikuvan sekä päivittää halutessasi salasanan.

Mahtavaa!! Nyt olet jättänyt ensimmäisen työpyyntösi Workify alustalle. Seuraavaksi voitkin tutustua palveluun rauhassa ja jäädä odottelemaan mahdollisia tarjouksia työpyyntöösi liittyen. Kun saat tarjouksen, voit vielä keskustella rauhassa palveluntarjoajan kanssa yksityiskohdista ennen, kun hyväksyt tarjouksen.
Mikäli sinulla herää kysymyksiä tähän aiheeseen liittyen, voit kirjoittaa niitä tähän kommentteihin.

Haluamme ystävällisesti muistuttaa teitä tutustumaan verkkosivustomme Tietosuojaan ja Käyttöehtoihin, jotka löytyvät sivun alalaidasta.

Yksityisyytenne on meille tärkeä, ja haluamme varmistaa, että olette täysin perillä siitä, miten käsittelemme tietojanne ja mitä odottaa käyttäessänne palveluitamme.

Kommentit

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kirjaudu sisään

Rekisteröidy

Palauta salasana

Anna käyttäjänimesi tai sähköpostiosoitteesi, saat linkin uuden salasanan luomiseen sähköpostitse.